Consultanță chirurgicală

Intervenții de urgență

Recomandări prevenție

Metode de tratament

Competențe

Dr. Graur are o competență internațională: Fellow of the European Board of Surgery in Minimally Invasive Surgery – F.E.B.S./MIS, precum și competențe naționale: Specializare în chirurgia digestivă cu 4 competențe naționale (supraspecializări) : Chirurgie Laparoscopică avansată, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Hepato-Biliara si de Transplant hepatic si Ecografie abdominala.

O viata dedicata

Cu o implicare activă în studii de cercetare precum și studii clinice multicentrice, a condus în calitate de director și a fost membru într-o serie de granturi naționale finalizate cu publicări de articole și brevete. Pe linie didactică, pe lângă activitățile cu studenții, conduce lucrări de licența și este abilitat pentru conducerea tezelor de doctorat.

Specializare

Cu participari la numeroase stagii de pregătire și perfecționare la universități și clinici din Franța, Germania, Norvegia, Olanda în domeniul chirurgiei hepatobilio-pancreatice, transplantului hepatic, chirurgie colorectală, etc.
Ca specialist in chirurgia digestivă, experiența acumulată poate fi exprimată într-un număr de peste 10000 de intervenții chirurgicale ca prim operator, majoritatea dintre ele fiind efectuate minim invaziv, respectiv laparoscopic.

Recunoastere

Medic primar de chirurgie generală în cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” secția Chirurgie 2, Clinica Humanitas (Med Life) și Spitalul Regina Maria, precum și Conferențiar Universitar la disciplina Chirurgie III din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Este doctor în științe medicale, a publicat peste 90 de articole științifice, numeroase capitole și cărți de specialitate, a participat la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale cu peste 200 de lucrări.

Conf. Univ. Dr. Florin Graur

dr.graur@karmamedical.ro

Suntem aici la nevoie

Karma Medical

Marin Sorescu 1A ap 3 bis, Cluj-Napoca

Spitalul MedLife Humanitas

Cluj-Napoca, Strada Frunzișului 75

Spitalul Regina Maria

Calea Dorobanților 29, Cluj-Napoca 400117

 I.R.G.H Prof. Dr. O. Fodor

Strada Croitorilor 19, Cluj-Napoca